Nicole is geboren en getogen Amsterdamse. Ze kent de huizenmarkt door en door en heeft het makelaarsvak door haar aderen stromen. Ze bruist van energie en enthousiasme over het vak van makelaar en ze heeft in haar werkzame leven nooit een ander vak willen uitoefenen. Want voor Nicole is er geen grotere vorm van voldoening denkbaar dan klanten gelukkig en tevreden te zien bij de aan- of verkoop van hun woning.

Nicole is de jongst beëdigd makelaar-taxateur van Nederland. Dankzij haar enthousiasme en vakkundigheid was ze direct vanaf het begin van haar loopbaan, in 1994, succesvol. Na een paar jaar in loondienst op een makelaarskantoor was het tijd om samen met haar compagnons een eigen makelaarskantoor te openen: Aemestelle Makelaars.

Nicole is zeer klantvriendelijk, vasthoudend als een terriër en pas tevreden als haar klanten tevreden zijn. Nicole beoefent het makelaarsvak puur en vol passie uit.

Nicole is al jaren zielsgelukkig met haar partner. Naast haar werk speelt ze graag golf en is bezig met het ontdekken van de wereld.