Aemestelle Makelaars V.O.F.
Aemestelle Makelaars V.O.F.
Vorige | Volgende
Verkocht

Jan de Jonghstraat 93 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6794919

info@aemestelle.nl

Omschrijving

Goed ingedeeld en ruim opgezet drie kamer appartement van ca. 66 m2 met zonnig balkon en vrij uitzicht over water en groen van het Gerbrandypark gelegen in Amsterdam -Slotermeer. De woning is gelegen op de tweede etage van het goed verzorgde appartementencomplex "De Kastanje" dat gebouwd is in de jaren 90. De locatie: De woning is op een zeer goede en rustige locatie gelegen in het stadsdeel...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 97 p/m
Bouwjaar
1994
Ligging
Aan park, aan rustige weg, aan water
Energielabel
Klasse B

Omschrijving

Goed ingedeeld en ruim opgezet drie kamer appartement van ca. 66 m2 met zonnig balkon en vrij uitzicht over water en groen van het Gerbrandypark gelegen in Amsterdam -Slotermeer.

De woning is gelegen op de tweede etage van het goed verzorgde appartementencomplex "De Kastanje" dat gebouwd is in de jaren 90.

De locatie: De woning is op een zeer goede en rustige locatie gelegen in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West om de hoek van Plein 40-45 aan het water, nabij het Gerbrandypark en de Sloterplas/ Sloterpark. Aan de waterkant kan men een bootje kwijt en zijn zelfs de Amsterdamse grachten en de Sloterplas te bereiken.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het naastgelegen winkelcentrum, waar zich tal van winkels bevinden (o.a. een Albert Heijn, Hema, Blokker, Etos, etc.). Ook is er (behalve op maandag) een dagelijkse markt op Plein 40-45 en in de nabijheid diverse buurt winkels, restaurants en caf├ęs.

Indeling:
Via de ruime en lichte gezamenlijke entree bereikt u het appartement dat zich op de tweede verdieping bevindt. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde, is zeer ruim en de grote raampartijen aan de achterkant en de zijkant van het appartement zorgen voor veel lichtinval, de woonkamer geeft vrij uitzicht over water en het Gebrandypark. Vanuit de woonkamer is het balkon, dat op het zuiden gesitueerd is te bereiken. De half open keuken grenst direct aan de woonkamer en staat in directe verbinding met de woonkamer en beschikt over diverse (semi) inbouwapparatuur, te weten: oven met 4 pits gaskookstel, vaatwasser en afzuigkap. Grenzend aan de keuken bevindt zich in een praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en de droger, alsmede de c.v.-ketel en de mechanische ventilatie-unit. De twee slaapkamers zijn goed van formaat en zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement. De badkamer is in 2015 geheel vernieuwd en beschikt over een douche en wastafel. Daarnaast is er nog een separaat toilet met fonteintje. In de onderbouw van het complex is er een aparte berging voor extra bergruimte en fietsenstalling aanwezig.

Bijzonderheden:

- 66 m2 woonoppervlakte ( NEN 2580);
- Gezonde VvE met professioneel beheer en goede kasreserve;
- Berging in de onderbouw;
- Balkon op het Zuiden;
- De erfpacht is afgekocht tot en met 31-12-2043;
- De aanvraag voor het overstappen met de gunstige voorwaarden van de erfpacht is op tijd gedaan;
- De woning is direct beschikbaar;
- Video-intercom.

Well laid out and spacious three-room apartment of approx. 66 m2 with sunny balcony and unobstructed view over the water and greenery of the Gerbrandypark located in Amsterdam-Slotermeer

The aprartment is located on the second floor of the well-maintained apartment complex "De Kastanje", which was built in the 1990s.

The location: The apartment is in a good and quiet location in the Amsterdam Nieuw-West district around the corner from Plein 40-45 on the water, near the Gerbrandypark and the Sloterplas / Sloterpark. You can park a boat on the waterfront and you can even reach the Amsterdam canals and Sloterplas.
For daily shopping you can go to the shopping center next to the building, where there are numerous shops (including an Albert Heijn, Hema, Blokker, Etos, etc.). There is also (except on Mondays) a daily market on Plein 40-45 and in the vicinity various shops, restaurants and cafes.
Layout:
Through the spacious and bright joint entrance you reach the apartment which is located on the second floor. The hall gives access to all rooms. The living room is located at the rear, is very spacious with large windows at the back and the side of the apartment, the living room gives an open view over water and the Gebrandypark. From the living room you can reach the balcony, which is south facing. The semi-open kitchen is adjacent to the living room and is directly connected to the living room and has various (semi) built-in appliances, namely: oven with 4-burner gas stove, dishwasher and extractor. Next to the kitchen is a practical utility room with connections for the washing machine and dryer, as well as the central heating system and mechanical ventilation unit. The two bedrooms are a good size and are located at the front of the apartment. The bathroom was renovated in 2015 and has a shower and sink. There is also a separate toilet with hand basin. In the basement of the complex there is a separate storage for your bicycle and additional storage space.

Particularities:

- 66 m2 of living space (NEN 2580);
- Healthy VvE with professional management and good reserve fund;
- Storage in the basement;
- South-facing balcony;
- The leasehold has been bought up to and including 31-12-2043;
- The application for the switch with the favorable conditions of the ground lease conditions has been made in time;
- The house is immediately available;
- Video-intercom.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 97 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
66 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Externe bergruimte
4 m²
Bruto inhoud
210 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal badkamers
XXX0

Energie

Energielabel
Klasse B
Isolatie
muurisolatie, dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Bouwjaar ketel
2017
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
D
Indexnummer
5
Perceel
6681
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
2043-12-31
Ligging
Aan park, aan rustige weg, aan water

Foto's

Kaart Jan de Jonghstraat 93 AMSTERDAM

naar Jan de Jonghstraat 93 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand