Als u een woning koopt wilt u natuurlijk zekerheid over de waarde van het huis. Ook de bank verlangt een objectief en betrouwbaar taxatierapport. Niet alleen bij het verstrekken van een hypotheek, maar ook bij oversluiting van de huidige hypotheek, het herzien van de rentevrije periode of bij echtscheiding is een taxatierapport vereist.

Bij een taxatie lopen we alle aspecten langs die van invloed zijn op de waarde, van de bouwkundige staat tot erfpacht. Vervolgens stellen we een betrouwbaar en realistisch taxatierapport op dat is gevalideerd door het NWWI.

Snel en professioneel

Het opstellen van een officieel taxatierapport duurt meestal een paar weken. Maar niet bij Aemestelle. Wij leveren binnen een paar dagen een professioneel taxatierapport dat is gevalideerd door het NWWI.

De kwaliteit van onze taxatierapporten en de snelheid waarmee we werken zijn niet onopgemerkt gebleven. Naast particulieren kloppen ook professionele partijen, zoals banken en hypotheekinstellingen, bij ons aan voor taxaties.

NWWI gecertificeerd

Aemestelle levert door het NWWI gevalideerde rapporten. Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het grootste validatie instituut van Nederland en werkt alleen samen met taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Als gecertificeerde makelaar staan wij tevens geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert, wat betekent dat wij bevoegd zijn om officiële taxaties uit te voeren.

Deskundig en onafhankelijk

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen een taxatierapport waarop u kunt bouwen. U kunt ons ook inschakelen voor een second opinion. Als u twijfelt en op zoek bent naar dat stukje extra zekerheid is een onafhankelijke taxatie wel zo fijn.

Wilt u snel weten wat een huis echt waard is? Bel of mail ons nu voor meer informatie, of vul het formulier in voor een afspraak.