Kees-Jan, geboren in Amsterdam, getogen in Hellevoetsluis, vertrok na de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam in 1998 naar Amsterdam om zijn geluk daar te beproeven.

Hij kon bij Peter Bruin Makelaardij aan de slag als derde assistent koffiezetter en door de jaren heen heeft hij het makelaarsvak zowel in de verhuur als aan- en verkoop mogen leren. In 2007 startte Kees-Jan samen met zijn partners Aemestelle Makelaars. In 2011 is hij beëdigd door de NVM als Register Makelaar Taxateur.

Tegenwoordig houdt Kees-Jan zich bezig met aankoop, verkoop, huur, verhuur en het taxeren van woningen. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met de uitstraling van het kantoor. Ambacht en laagdrempeligheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Dankzij tevreden klanten uit het verleden heeft hij inmiddels een groot netwerk opgebouwd. De oprechte persoonlijke aandacht, zijn enthousiasme en vastberadenheid - met hier en daar een grap - maken hem een unieke makelaar. Met hem als makelaar is er "never a dull moment."

Kees-Jan is getrouwd, heeft twee kinderen, houdt van parachutespringen en, wanneer er tijd voor is, motorrijden, varen en kickboksen.