Keuzes die U vandaag maakt, zijn medebepalend voor morgen. Gaat U verhuizen of verbouwen bijvoorbeeld. Wanneer U besluit Uw woning te verkopen dan kunt U verzekerd zijn van een grondige voorbereiding. Een goede waardebepaling, juridisch en kadastraal onderzoek, een marketingplan, alles is gericht op een probleemloze verkoop met het beste resultaat.

Na het vaststellen van de juiste vraagprijs, is het onze plicht Uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Op verschillende manieren zal uw woning als “te koop” worden gepresenteerd. De uitstraling van de presentatie op ons kantoor (etalage) en de verschillende internetsites zorgen voor een optimaal resultaat. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaars Vereniging van Amsterdam (MVA) is niet alleen een bepaalde zekerheid, kwaliteit en vakkennis gewaarborgd, ook beschikt Aemestelle Makelaars over de enorme "PR" mogelijkheden van FUNDA, de meest bezochte huizensite!

Heeft u plannen om uw huis te verkopen? Ga voor professionele begeleiding eerst eens praten met de makelaars van Aemestelle.

Want bij de verkoop van uw woning komt heel wat kijken. Aemestelle ontzorgt u van A tot Z. Wij kennen de Amsterdamse huizenmarkt door en door. En wij realiseren de beste verkoopprijs onder de meest gunstige condities.

Dat doen we met een professionele presentatie van uw huis. Verder stellen we een slim verkoopplan op en schakelen ons uitgebreide netwerk in om uw huis in de spotlight te zetten.

We regelen bezichtigingen en we beheersen de kunst van het onderhandelen als geen ander. Zo ondersteunen we u bij het complete verkooptraject en nemen we u veel werk uit handen.

Profiteer van onze kennis en slagvaardigheid. Wij verkopen uw huis snel en tegen de beste prijs. Bel of mail ons snel voor een kennismaking!

KENNISMAKING

Het verkooptraject begint met een kennismaking bij u thuis. Wij luisteren goed naar uw verhaal en uw verwachtingen. We bekijken het huis en geven een indicatie van de mogelijke vraagprijs. Als u besluit om met ons verder te gaan, stellen we een verkoopplan op.

WAARDEBEPALING

De basis van het verkoopplan is een realistische, marktconforme vraagprijs. Die bepalen we door grondig onderzoek te doen naar de bouwkundige staat van het huis. We inventariseren eventuele gebreken. We kijken ook hoe het zit met zaken als de VvE, erfpacht, vergunningen, energielabels en gemeentebelastingen.

Verder zijn de ligging, omgeving en bestemmingsplannen van invloed op de waarde. We maken ook een lijstje met de prijzen van vergelijkbare woningen die recent verkocht zijn. Op basis van al die gegevens stelt Aemestelle, in overleg met u, de vraagprijs vast.

PRESENTATIE EN PROMOTIE

De presentatie van uw woning is een vak apart. We geven u van tevoren stylingadvies om uw huis optimaal te presenteren. Er komt een professionele fotograaf bij u langs voor aantrekkelijke foto’s van uw woning. Wij bieden ook de mogelijkheid om 360 graden beelden en video’s van uw woning te maken. Zo brengen we de sfeer en kenmerken van uw huis extra levendig in beeld.

Wij maken een professionele verkoopbrochure voor uw woning. We besteden daarbij veel aandacht aan een wervende presentatietekst en we maken een plattegrond van uw huis. De verkoopbrochure komt uiteraard op onze goed bezochte website te staan.

Als NVM makelaar presenteren wij uw woning uiteraard op Funda, de populairste website onder woningzoekenden. Verder promoten we ons huizenaanbod via sociale media zoals Facebook.
We activeren ook ons makelaarsnetwerk om uw woning onder de aandacht te brengen.

Daarnaast presenteren wij uw woning uiteraard in de etalage van ons kantoor aan de drukke Amstelveenseweg.

BEZICHTIGEN EN ONDERHANDELEN

Als de eerste kandidaat-kopers zich melden, regelt Aemestelle de bezichtiging van uw huis. We leiden geïnteresseerden rond en beantwoorden al hun vragen. U heeft er geen omkijken naar.

Dan komt het moment van de waarheid: de onderhandelingen. Het spel van onderhandelen is een van de specialismen van Aemestelle. U kunt erop rekenen dat wij altijd de hoogst haalbare prijs bedingen, onder de beste voorwaarden.

VERKOCHT!

Is de woning verkocht? Dan regelt Aemestelle vervolgens alle formaliteiten, zoals het koopcontract en de overdracht.

NO CURE NO PAY

Als uw huis niet door Aemestelle is verkocht, hoeft u ook niets te betalen. Alleen de kosten die gemaakt zijn voor promotie (denk aan de fotograaf, plattegrond, advertenties) brengen we in rekening.

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontdek zelf het voordeel van een compact, fanatiek en betrokken makelaarskantoor.

Bel of mail ons meteen even voor een afspraak.