Een eigen woning is waardevol. Het gaat niet alleen om het financiële gedeelte, maar vooral omdat het zekerheid biedt. U zoekt een woning die aan Uw wensen voldoet, een woning op een geschikte locatie dat bij U past in een omgeving waar U zich prettig voelt!

U bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek ook zonder afspraak. Zonder enige verplichting kunt U dan met ons kennis maken; persoonlijk contact is de basis voor al voor al onze werkzaamheden.

Via het NVM-computernetwerk zijn wij steeds adequaat op de hoogte van het allernieuwste woningaanbod. Snelle informatie over het actuele aanbod vergroot namelijk de kans op succes! De aanwezigheid van Uw eigen makelaar tijdens de bezichtigingen garandeert tevens een vakkundig en objectief oordeel over de woning. Eventuele bouwkundige of juridische haken en ogen worden daarbij direct in kaart gebracht.

Onze begeleiding kan via een zogenaamd "full service zoekopdracht" of als U zou willen slechts bestaan uit een gedeelte van het aankooptraject. Beide zijn volgens het “no cure no pay” principe, dat wil zeggen U bent ons pas courtage verschuldigd wanneer U de woning heeft gekocht en in eigendom heeft gekregen. Ook daarna zal onze rol als begeleider nog niet zijn uitgespeeld, want ook na het zetten van Uw definitieve handtekening blijven wij Uw makelaar en kunt U altijd met al Uw vragen bij ons terecht. Bovendien kunnen wij U helpen bij het zoeken naar een aannemer, interieur specialist of andere vakmensen.

Er komt heel wat over u heen als u een huis of appartement wilt kopen. Zeker in Amsterdam. Want de Amsterdamse huizenmarkt is hectisch en complex.

Aemestelle staat u op alle fronten bij als u een huis wilt kopen. Wij kennen de Amsterdamse woningmarkt als geen ander. We zetten alles op alles om uw ideale huis te vinden.

Als u een huis gaat bekijken, is het belangrijk om een expert bij u te hebben die de emotie uit de woning haalt. Aemestelle geeft objectief en eerlijk advies over de woning en neemt de details kritisch onder de loep.

We houden het hoofd koel bij het onderhandelen en het uitbrengen van een bod. En als de koop rond is, kunt u erop rekenen dat we de allerbeste deal voor u hebben gesloten. Samen met u hebben we maar één doel voor ogen: uw droomhuis zo voordelig mogelijk en tegen de beste voorwaarden aankopen.

Met Aemestelle wordt het leuk om op huizenjacht te gaan. Samen zorgen we ervoor dat u straks met een gerust hart naar het huis van u dromen verhuist.

Bel of mail ons snel voor een kennismaking!

WAAROM EEN MAKELAAR?

U kunt natuurlijk zelf op huizenjacht gaan en op eigen kracht een woning kopen. Maar het gaat om een belangrijke beslissing en grote bedragen. Voor u het weet betaalt u te veel.

Of misschien bent u zo in de wolken van een huis, dat u nauwelijks oog heeft voor eventuele gebreken. Een onafhankelijk advies van de expert is dan ook geen overbodige luxe.

Een goede makelaar behoedt u voor overhaaste beslissingen en verdient zich vanzelf terug.

SAMEN OP JACHT NAAR UW DROOMHUIS

Aemestelle kent de woelige Amsterdamse huizenmarkt door en door. Maar om gericht te kunnen zoeken naar uw perfecte woning, willen we ook u goed leren kennen.

Want uw ideale huis is een combinatie van persoonlijke voorkeuren. U heeft natuurlijk allerlei praktische wensen, zoals het aantal kamers, een tuin, of een favoriete buurt. Maar u zoekt ook naar een gevoel, een bepaalde sfeer in uw nieuwe huis.

Daarom luisteren we goed naar uw verhaal en brengen we vervolgens uw woonwensen in kaart. Zodra we scherp hebben waar uw gedroomde huis aan moet voldoen, gaan we aan de slag.

We speuren continu alle reguliere kanalen af, zoals Funda en NVM. Maar we schakelen ook ons uitgebreide netwerk in. Zo zijn we als eerste op de hoogte als er een huis in de verkoop komt. En als dat huis overeenkomt met uw wensen, nemen we direct contact met u op.

Heeft u al een droomwoning op het oog? Neem Aemestelle makelaars een keer mee op proef om het huis te bezichtigen.

Bel of mail ons snel voor een kennismaking!

BEZICHTIGEN

Als u enthousiast bent over een huis, gaan we het samen bezichtigen. Wij letten daarbij vooral op eventuele gebreken en juridische aspecten. We geven ons advies over de kwaliteit en een reële aankoopprijs van de woning. Eerlijk en recht door zee.

WONINGONDERZOEK

Als u een goed gevoel heeft en het huis wilt kopen, wilt u zeker weten dat u niet wordt geconfronteerd met extra kosten. Aemestelle doet grondig woningonderzoek en voorkomt dat u achteraf voor nare verrassingen komt te staan.

We checken alles wat invloed kan hebben op uw toekomstige woning, zoals:

  • Zijn er geen (verborgen) gebreken?
  • Wat is de bouwkundige staat van het huis?
  • Hoe is het gesteld met de fundering en het dak?
  • Is de grond niet vervuild?
  • Hoe zit het met de VvE, erfpacht, vergunningen, bestemmingsplannen?

U kunt het allemaal zelf onderzoeken. Maar als u echt zeker van uw zaak wilt zijn, vraagt u Aemestelle om u bij te staan.

ONDERHANDELEN

Als er geen bezwarende informatie uit het onderzoek naar voren komen, doen we in overleg met u een eerste bieding. Dan begint het onderhandelen, een van de specialiteiten van Aemestelle. Het is een spel waar we van houden en waar we echt goed in zijn. Aemestelle bedingt de beste deal voor u. Vraag maar aan al die tevreden klanten.

KOOP EN OVERDRACHT

Als de bieding is geaccepteerd, zorgt Aemestelle ervoor dat alle formaliteiten zorgvuldig worden afgehandeld en het koopcontract wordt opgesteld. Wij controleren de koopakte en nemen deze samen met u door. Wij zijn aanwezig bij de inspectie van de woning op de transportdatum en begeleiden de administratieve afwikkeling en de officiële eigendomsoverdracht bij de notaris.

Aankoopbegeleiding is bij ons een totaalpakket dat doorloopt tot na de oplevering en overdracht van de huissleutel. Heeft u na de aankoop nog hulp of advies nodig, bijvoorbeeld als er sprake is van verborgen gebreken? Wij staan voor u klaar en helpen u graag, uiteraard zonder extra kosten.

NO CURE NO PAY

Voor de intake, het zoeken naar huizen, advies en eventuele woningbezichtigingen brengen wij niets in rekening. U betaalt ons pas als de aankoop rond is.