Al jaren is Aemestelle Makelaars een betrouwbare naam waar de vertrouwde personen in combinatie met hun ruime ervaring er voor zorgen dat uw woonwensen vakkundig gerealiseerd worden. Het zal echter niet eenvoudig zijn een makelaarskantoor te kiezen dat aan al Uw wensen tegemoet komt. Door onze daadkrachtige en intensieve aanpak gestuurd door onze kennis en middelen – zoals het lidmaatschap van de NVM en MVA – zal Aemestelle Makelaars een toonaangevende plek in de woningmarkt gaan bezetten.

De drempel tussen U en ons kantoor moet te allen tijde minimaal zijn: waar een goede betrouwbare service normaal is, niet terend en rustend op “oude glorie”. Waar liefde voor het vak, doeltreffendheid en kwaliteit, klantgerichtheid en een persoonlijke benadering voorop staan. Met een duidelijk en professioneel advies zullen wij U terzijde staan in de soms ondoorzichtige, complexe Amsterdamse woningmarkt. Hierdoor zult U behoedt blijven voor de vele risico´s die U wellicht tegen zou kunnen komen van funderingsproblemen tot aan gemeentelijke bestemmingsplannen. Onze meerwaarde als makelaars komt dan ook juist hier tot zijn recht: waar ons inlevingsvermogen een samenspel aangaat tussen het aanbod op de woningmarkt en Uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Kortom gevestigd op een uitmuntende zichtlocatie in Oud-Zuid nabij het vondelpark, bent U altijd van harte welkom. We zijn niet alleen doordeweeks geopend van acht tot acht uur, maar ook op zaterdag. Mochten deze tijden niet uitkomen, dan is het altijd mogelijk telefonisch een afspraak te maken.

Aemestelle is een toonaangevend makelaarskantoor in Amsterdam. Van starterswoning tot vrijstaande villa - de Amsterdamse woningmarkt kent voor ons geen geheimen. En wij laten u graag profiteren van onze expertise. Onze vakkundige makelaars begeleiden u naar uw droomhuis of weten uw huis voor de beste prijs te verkopen.

Ons gedreven team is compact en kan snel schakelen. We houden van persoonlijk en informeel samenwerken met onze opdrachtgevers.

Heeft u een prangende vraag? Wilt u eens kennismaken? Of heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u objectief advies? Bel of mail ons voor een kennismaking. Of kom langs op ons kantoor voor een goede kop koffie en professioneel advies.

WIE WIJ ZIJN

Makelen is een vak. Je zou het wel eens vergeten als je de verhalen hoort over budget makelaars. Die nemen vaak niet zelf de telefoon op, maar verbinden de beller automatisch door met een call center.

Aemestelle is anders. Wij zijn menselijk, vriendelijk, persoonlijk. Wij pakken de makelaardij ambachtelijk aan. Wij houden van ons vak en we weten waar we mee bezig zijn. We zijn altijd bereikbaar. We zetten ons 100 procent in voor het beste resultaat voor de klant. Daarom worden we zo gewaardeerd en groeien we snel.

WAAROM AEMESTELE?

  • Wij hebben een uitstekende marktpositie en aantoonbaar goede resultaten.
  • Wij beschikken over optimale kennis van de lokale woningmarkt en zijn aangesloten bij alle belangrijke brancheorganisaties: NVM, NRVT en VastgoedCert.
  • Wij hebben alle relevante certificaten en diploma’s om ons vak zo goed mogelijk uit te oefenen.
  • Wij zijn op alle gebieden proactief voor onze klanten.
  • Wij hebben een schat aan ervaring, opereren al 24 jaar in de makelaardij en hebben een groot en waardevol netwerk.
  • Wij blijven tijdens het gehele traject betrokken en zijn ook buiten kantooruren beschikbaar voor al uw vragen.
  • Wij communiceren open, helder en eerlijk tijdens het gehele traject.
  • Wij hebben een hoge klanttevredenheid, die ook blijkt uit de waardering op Funda.

DE NAAM AEMESTELLE

Eeuwen geleden werd het zuidelijke gebied rondom het IJ ‘Aemestelle’ genoemd. Het was in de beginjaren niet veel meer dan een dunbevolkt, moerassig veengebied. Door de eeuwen heen raakten steeds meer mensen verknocht aan dit mooie gebied. Aemestelle groeide geleidelijk uit tot een toonaangevende stad en de naam verbasterde naar Amsterdam. Een stad die leeft en bruist, elke dag weer. Een heerlijke stad en omgeving om te wonen.

ONS TEAM