Geboren in Den Haag, getogen in Engeland – waarvoor hij nog steeds een voorliefde heeft, begon Rob zijn makelaarscarrière per toeval vanuit zijn studie Internationaal Recht aan de UvA. Toeval, omdat het niet in de lijn der verwachting lag. Het vak was hem niet met de paplepel ingegeven en ook op school in Engeland of aan de UvA speelde het makelen in zijn gedachte.

Rob leerde het vak bij Peter Bruin Makelaardij, was medeoprichter van Aemestelle en is nu zelfstandig makelaar. Mede hierdoor is hij flexibel ingesteld, wellicht één van de belangrijkste vereiste als makelaar. Rob is wars van ‘gladde praatjes’ en ook door zijn betrouwbaarheid en werkmentaliteit realiseren cliënten dat ze een betere service krijgen. Zijn motto is dan ook tevreden cliënten hebben en behouden.

Het geeft Rob voldoening mensen blij te zien met de aan -of verkoop van hun huis. Begeleiding hierin is essentieel. Want elke situatie is anders en thuis is de meest belangrijke plaats in ons leven. Rob voelt zich buiten Amsterdam ook thuis in de regio Amstelveen en Waterland, niet in de het minst omdat hij daar zelf woont.

Los van zijn werk kunt u Rob regelmatig op de tennisbaan zien met zijn gezin of vrienden, of in het Amsterdamse Bos met de hond.